Nederlag til et stærkt Lystrup-mandskab - nu venter kvartfinale

03. marts 2021 kl. 10:11
Opdateret kl. 10:42

HJØRRING: Maj-Britt Veksø Uggerholt, kampfordeler i Hjørring Futsal Klub, har indsendt følgende kampreferat af Hjørring Futsals sidste kamp i grundspillet:

Søndag aften blændede SPORT LIVE op for ugens tv-kamp i Futsal Ligaen, da Park Vendia lagde brædder til topopgøret i mellem Hjørring Futsal Klub og Lystrup Futsal.

Tidligere på dagen havde Sønderborg slået Aalborg Futsal, så begge hold var sikre på minimum en andenplads. Lystrup havde qua sin position fordel af at kunne nøjes med uafgjort.

Kampen startede lige og kampens første store chance tilfaldt Arfan Habibi, der sparkede en god bold fra Ruben Winther på stolpen.

Herefter stod der dog Lystrup på 1. Halvleg og særligt Quoc Truong var i hopla. Først finder landsholdsprofilen, Jeppe Laursen, netop Quoc Troung, der nemt kan sætte indersiden på føringsmålet til 1-0.

Herefter var selvsamme “Wuk”, som han bliver kaldt, på pletten, da han med en lækker husmandsfinte sætter en HFK-forsvar og sender den i modsatte hjørne. Et flot mål af den landsholdsaktuelle Lystrup-profil.

Til sidst i 1. Halvleg kunne brasilianske “Gui” give fornyet håb, da han med 30 sekunder igen passerede den tidligere HFK-keeper i Lystrup-målet, André Christiansen, med et afrettet skud.

I anden halvleg kom HFK bedre med, men søndag aften var der desværre ikke nogen tvivl om, at Lystrup var bedst.

Årets spiller i Futsal Ligaen i sidste sæson, Jeppe Laursen, kunne midt i anden halvleg gøre det til 3-1 på et flot frisparksmål, der dog gik igennem HFK-muren og efterlod Niklas Winther chanceløs i målet.

Minuttet efter udnyttede en velspillende, Abud Zanka fra Lystrup, en opspilsfejl fra HFK, ved at sætte en Hjørring-mand og kynisk lægge den igennem benene på Winther i HFK-målet.

Kampens helt store dramatisk højdepunkt kom med 5 minutter igen, da to af Ligaens helt store profiler, Arfan Habibi og Jeppe Laursen, har en duel, hvor der bliver givet et korrekt frispark til Jeppe, men hvor det på TV-billederne ser ud til, at Jeppe laver et frispark først. Den holdning delte Arfan med skribenten og Habibis protester resulterede i et gult kort. Få sekunder senere modtager Jeppe Laursen en bold, som Arfan presser højt på. Her falder Lystrup-profilen meget teatralsk og overdrevet, som han også tidligere er blevet beskyldt for - men klogt - og den selvsamme dommer, der allerede havde set sig sur på Arfan, havde på forhånd bestemt sig for, at Arfan skulle ud. En dum episode, der fra mange parter kunne være løst bedre. Udvisningen betyder, at Arfan misser den første af de to kvartfinaler.

Udvisningen havde ikke nogen betydning for resultatet, hvor Lystrup virkelig viste, hvorfor de igen i år skal regnes for en af topfavoritterne til DM-guldet.

Kvartfinaler

4-1 sejren til Lystrup betyder, at de tager førstepladsen i Vest-kredsen efterfulgt af Hjørring, Aalborg og Sønderborg. Det resulterer i følgende kvartfinaler: