Arkivfoto: Lars Pauli

Fortunas Champions League-muligheder begynder at fordufte

Mestrene fra Fortuna Hjørring blev sendt tilbage til Nordjylland med et 1-4-nederlag til Brøndby

17. april 2021 kl. 16:06
Opdateret kl. 18:31

FODBOLD: Det begynder at se meget vanskeligt ud for Fortuna Hjørrings muligheder for at komme med i næste sæsons Champions League.

Vendelboerne var lørdag på besøg hos Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaens Slutspil. Det udviklede sig til lidt af en snitter for gæsterne, som blev sendt hjem med et nederlag på 1-4.

Brøndby IF var det klart farligste hold i kampen og kunne også gå komfortabelt til pause foran 2-0.

Den føring blev et kvarter inde i anden halvleg udbygget til 3-0, inden Olivia Holdt med sit syvende sæsonmål fik reduceret til 1-3.

Tre minutter senere scorede Brøndby kampens sidste mål, da holdets topscorer Nanna Christiansen gjorde det til 4-1.

Fortuna Hjørring har dermed otte point op til den Champions League-givende andenplads, som bliver besat af lørdagens banekvinder fra Brøndby.

Den nordjyske fodboldklub har været med i den fornemste europæiske turnering, lige siden den skiftede navn til Women's Champions League i 2009/10-sæsonen.

Brøndby IF - Fortuna Hjørring 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 Agnete Nielsen (22. minut), 2-0 Frederikke Lindhardt (24. minut), 3-0 Josefine Hasbo (59. minut), 3-1 Olivia Holdt (85. minut) Nanna Christiansen 4-1 (88. minut)