85 deltagere folder sig lørdag ud i Jysk Inline Match med den lokale forening Vi Ruller Hjørring som arrangør.  Arkivfoto: Hans Ravn
Det sker

85 deltagere på hjul: Lørdag skal de rulle i tre haller i Hjørring

22. oktober 2021 kl. 13:23

HJØRRING: Lørdag rulles der meget og med høj fart på skøjter i tre haller i Park Vendia i Hjørring, når 85 deltagere folder sig ud i Jysk Inline Match med den lokale forening Vi Ruller Hjørring som arrangør.

Blandt deltagerne er nogle af landets bedste, og der er både knaldhård konkurrence om at komme på podiet og meget socialt over stævnet, som varer hele lørdagen.

Der dystes i sprint, linje, point og stafet, og der er mulighed for deltagelse i sjove løb, hockey race, turtle crawl og bobcat cruise. Stævnet er åbent for tilskuere.

Dagens første løb starter klokken 9.10, og stævnet sidste løb slutter ved 17-tiden. Fra klokken 19 er der After Skate Party med spisning. Der vil løbende være uddeling af medaljer og andre forskellige præmier.

Deltagerne får i løbet af dagen vand, frokost, stort kagebord og frugt fra lokale sponsorer. Der vil også være konkurrencer om diverse præmier fra sponsorer.

Deltagerne er delt op i tre grupper:

- Motion, for dig som er rimelig ny på skøjter, og ikke føler dig helt stabil på dem endnu.

- Sport, for dig som har løbet i flere år på fitnessplan og som ikke løber super hurtigt.

- Konkurrence, for dig som ved du kan stå på skøjter og gør dette med høj fart, du har måske deltaget i andre løb.

Der kræves hjelm, og der anbefales håndleds- samt knæ- og albuebeskyttelse, og der er førstehjælp på stedet.

Arrangørerne, Vi Ruller Hjørring, har kørt i fem år og er Hjørrings Rulleskøjte Klub. Der er træning i hal i løbet af vinteren, og der er mulighed for alt fra kaffeture til deltagelse i forskellige løb hen over sommeren. Klubben kører også på rulleskøjter hver fredag i Lundergårdhallen på Nordens Allé med den lokale LIUF som arrangør.