Laura Frank stod for et af målene, da Fortuna Hjørring sendte Aalborg Freja ud af pokalturneringen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Fortuna Hjørring bankede Aalborg Freja ud af pokalen

Topholdet i Gjensidige Kvindeligaen levede op til forventningerne i lokalopgøret

01. september 2021 kl. 20:03
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:51

FODBOLD: Fortuna Hjørring fortsatte onsdag aften en perfekt sæsonstart, da vendelboerne som ventet ikke havde problemer med at sende Aalborg Freja fra den tredjebedste række ud af pokalturneringen og avancere til tredje runde.

Fortuna Hjørring havde valgt at spare førstevalget i målet Adelaide Gay samt profiler som Emma Snerle, Camilla Kur og Florentina Olar, men alligevel blev det til en overbevisende 5-0-sejr i Aalborg.

Asii Berhelsen gjorde det til 1-0 efter syv minutter, før Indiah-Paige Reiley sikrede en pauseføring på 2-0.

12 minutter inde i anden halvleg blev det 3-0 ved anfører Laura Frank, inden de to indskiftere Mathilde Carstens og Janelle Cordia cementerede sejren.

FC Thy-Thisted Q og AaB er som Fortuna Hjørring også videre til tredje runde af Sydbank Kvindepokalen.