Fortuna Hjørring løb lørdag ind i sæsonens første nederlag. Arkivfoto: Lars Pauli

Fortuna Hjørring fik tæv i topkamp

Fortuna Hjørring kunne slet ikke hamle op med HB Køge

02. oktober 2021 kl. 17:06
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:56

FODBOLD: Fortuna Hjørring tabte lørdag et vigtigt skridt i kampen om at vinde grundspillet i Gjensidige Kvindeligaen, da det på udebane blev til et 0-4-nederlag til HB Køge.

Nederlaget betyder, at Fortuna Hjørring på andenpladsen nu har fem point op til lørdagens modstandere.

Opgøret var de to holds andet og sidste indbyrdes møde i grundspillet, efter at det i sidste weekend blev 2-2 i Hjørring.

HB Køge - Fortuna Hjørring 4-0 (2-0)

Mål: Emma Skou Færge (23. minut), 2-0 Kyra Carusa (45. minut), 3-0 Madalyn Ann Pokorny (67. minut), 4-0 Cornelia Kramer (80. minut)

Advarsler: Lauren Sajewich (HB Køge, 37. minut), Angela Beard (Fortuna Hjørring, 66. minut)

Fortuna Hjørrings opstilling (3-4-3): Line Geltzer Johansen - Alexandra Huynh (Olivia Møller Holdt, 38. minut), Laura Frank, Maria Mihaela Ficzay - Indiah-Paige Riley (Mathilde Carstens, 46. minut), Janelle Cordia (Maja Merete Hagemann), Karoline Olesen, Angela Beard - Emma Snerle (Asii Berthelsen, 85. minut), Sofie Lundgaard (Rebekka Frederiksen, 78. minut), Florentina Olar

Emma Skou Færge bragte efter 23 minutters spil HB Køge foran direkte på et hjørnespark, og i første halvlegs tillægstid blev ondt værre for Fortuna, da Kyra Carusa dukkede op ved fjerneste målstolpe og fordoblede HB Køges føring.

Midtvejs i anden halvleg blev det også 3-0 til hjemmeholdet. Efter en mislykket Fortuna-clearing havnede bolden hos Madalyn Ann Pokorny på kanten af feltet, og med hjælp fra en afretning tæt under mål kunne hun sende bolden i nettet bag Line Geltzer Johansen.

10 minutter før tid blev ydmygelsen af Fortuna Hjørring så total, da den tidligere AaB'er Cornelia Kramer bankede bolden i nettet fra kanten af feltet.